Rondom de jaarwisseling organiseert Malkander 2 coronaproof events: Een online Fortnite toernooi voor jongeren en een Escape spel voor gezinnen met jongeren.

Op 29, 30 en 31 december organiseert Malkander een supertof online Fortnite toernooi voor spelers uit heel de Gemeente Ede. Er kan lekker vanuit huis gespeeld worden op een console naar keuze (PlayStation, Xbox, PC, mobiel) en de deelname is helemaal gratis.

Er zijn mooie prijzen te winnen, zo is de eerste prijs een PlayStation 5 met een extra controller!
Inschrijven kan via www.weplayinside.com/ede
Wees er snel bij, want de inschrijving sluit op 28 december.

Ben je ook zo klaar met 2020? Ontsnap dan samen met het hele gezin naar het jaar 2021, door op oudjaarsnacht het toffe Escapespel; The Big Escape Ede te spelen!
Deelname aan het spel kost 12,50 euro, waarvan 2,50 euro wordt gebruikt om het spel ook aan te bieden aan gezinnen die bij de voedselbank komen. Doe je mee, dan krijg je op 30 december een box thuisbezorgd waar je op 31 december het spel mee kunt spelen. Leuke en spannende opdrachten, verdeeld over drie ronden, geven je de kans om als eerste te ontsnappen naar 2021.
Lukt jou dat als eerste? Dan staan er toffe prijzen op je te wachten: Een Escape uitje gesponsord door Escape Ede, een tof spellenpakket gesponsord door Spellenspeciaalwinkel de Tinnen Soldaat en een console game naar keuze. Ook is er een leuke tweede en derde prijs te winnen.

Benieuwd geworden? Voor meer informatie en inschrijven ga je naar: www.malkander-ede.nl/events