Op de kindervrijmarkt op de Bellestein stond de BBV Steinwijk weer met een kraam. Er zijn veel mooie gesprekjes gevoerd en ook weer nieuwe leden bijgekomen. Zelfs de Heidekoningin nam alle tijd om zich te laten informeren over onze activiteiten.

Buitenspeeldag 18-08-2017

Op vrijdag 18-08-2107, heeft de Buurt Belangen Vereniging Steinwijk een buitenspeeldag op Publieksboerderij “de Proosdij” gehouden. Deze middag was er voor kinderen tot en met 12 jaar van alles te doen, zoals Oudhollandse spelen, pannavoetbal, schminken en speurtochten. Ondanks het regenachtige weer kwamen er toch ruim 80 kinderen die een heerlijke laatste middag van de zomervakantie hebben gehad.

 

 

 

 

 

 

 

Tour de Steinwijk

10 mei – Vanavond was de eerste Tour de Steinwijk op het garageplein aan de Geerestein. Prachtig weer en hoewel de opkomst niet echt hoog was, hadden we goede gesprekken en een gezellig uur met elkaar!

11 mei – Vanavond de 2e avond van de Tour de Steinwijk. Enkele leden van de Steinwijk kwamen even een drankje halen met wat lekkers, en een goed gesprek ook met Malkander. De kinderen in de buurt hebben zich vermaakt met de spellen van Sportservice Ede.

13 mei – Ook de 3e dag van Tour de Steinwijk was nog aardig bezocht. Goede gesprekken en gezelligheid.

30 mei – Vanavond hadden we weer een gezellige ontmoeting op de hoek van de Enkstein. Er zijn veel wensen/ideeën op papier gezet, dus we hebben weer stof genoeg om mee bezig te zijn!

31 mei – wat een gezellige en goed bezochte avond in het plantsoentje bij de Meerestein / Angerensten. Veel ideeën en wensen zijn er genoteerd en goede gesprekken gevoerd.

1 juni – Niet zo’n grote opkomst maar toch aanmeldingen voor nieuwe leden, en zeker ook goede tips en gesprekken gehad.                 Wij als bestuur waren toch blij met iedereen die naar de Tour de Steinwijk is gekomen.

Nieuwjaarsborrel 2017

Zaterdag 14 januari had de BBV weer haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel.
Deze middag heeft het bestuur van de BBV haar nieuwe website officieel gelanceerd.
Het was een geslaagde middag waar vele leden elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Buitenspeeldag 2016
Diverse foto’s (flyer BBV Steinwijk 2016)