10 mei – Vanavond was de eerste Tour de Steinwijk op het garageplein aan de Geerestein. Prachtig weer en hoewel de opkomst niet echt hoog was, hadden we goede gesprekken en een gezellig uur met elkaar!

11 mei – Vanavond de 2e avond van de Tour de Steinwijk. Enkele leden van de Steinwijk kwamen even een drankje halen met wat lekkers, en een goed gesprek ook met Malkander. De kinderen in de buurt hebben zich vermaakt met de spellen van Sportservice Ede.

13 mei – Ook de 3e dag van Tour de Steinwijk was nog aardig bezocht. Goede gesprekken en gezelligheid.

30 mei – Vanavond hadden we weer een gezellige ontmoeting op de hoek van de Enkstein. Er zijn veel wensen/ideeën op papier gezet, dus we hebben weer stof genoeg om mee bezig te zijn!

31 mei – wat een gezellige en goed bezochte avond in het plantsoentje bij de Meerestein / Angerensten. Veel ideeën en wensen zijn er genoteerd en goede gesprekken gevoerd.

1 juni – Niet zo’n grote opkomst maar toch aanmeldingen voor nieuwe leden, en zeker ook goede tips en gesprekken gehad. Wij als bestuur waren toch blij met iedereen die naar de Tour de Steinwijk is gekomen.